Zit je er over na te denken om windows 7 home premium te kopen? Ik zou het persoonlijk doen! Windows komt bijna elk jaar wel met een andere versie van Windows, maar mijn persoonlijke favoriet is toch Windows 7.

Windows 7 is op zoveel gebieden een stuk gebruiksvriendelijker en fijner om mee te werken dan de andere versies die Windows uitgebracht heeft. Daarnaast crasht het bijna ook en minder vatbaar voor virussen.

Hoe gaat het kopen van een licentie?

Je kunt bij SoftwareLicense4u een legale Windows licentie kopen. Na het betalen ontvang je direct een licentiecode in je mail, zodat je direct de nieuwste versie van Windows kunt installeren. Zo simpel kan het zijn.

Een windows licentie kopen is dan ook echt betrouwbaar en voordelig. De mensen achter SoftwareLicense4u staan dan ook garant voor de werking van de Windows licentie. Ook worden de Windows licenties met absolute bodemprijzen aangeboden, de kwaliteit staat altijd hoog bij hun in het vaandel.

Dit kan je zoveel geld schelen, dus waar wacht je nog op? Geen pakketten en dozen van software meer thuis, maar alles in een mailtje op je computer. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website van SoftwareLicense4u.