Omdat heel veel ZZP-ers zich niet verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zou je bijna denken dat zelfstandigen nooit ziek zijn. Maar dit natuurlijk onzin, want iedereen kan ziek worden. Wel is het voor ZZP-ers bijna noodzaak om niet ziek of arbeidsongeschikt te worden, want dan valt namelijk hun broodwinning weg. Mensen in loondienst zijn automatisch verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid via hun werkgever, maar ZZP-ers zullen dit voor zichzelf moeten regelen. Zelfstandigen zullen vaker aan de slag gaan ondanks een griepje, maar wat als zij echt hun werk niet meer kunnen doen..?

Volop informatiepagina’s beschikbaar

Om jezelf over dit risico in te lezen bestaan er diverse vergelijkingspagina’s. Kort gezegd kan je hier ontiegelijk veel informatie vinden en verschillende AOV voor ZZP met elkaar vergelijken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Je hebt namelijk met zeer veel voorwaarden te maken, en ieders persoonlijke wensen zijn anders. Zo is een AOV van Aegon weer anders dan de verzekering van Centraal Beheer. Door een AOV specialist in de arm te nemen, kom je vaak snel een stuk verder. Je vindt veel kennis op de pagina van AOV-ZZP: http://aov-zpp/nl/.

Wel inkomen als je niet meer kan werken

Veel horen we dat een AOV premie duur is. Maar gelukkig zijn er de laatste tijd veel betaalbare mogelijkheden bijgekomen. Op de website http://aov-zpp/nl/ kan je gemakkelijk in contact komen met specialisten die kennis van zaken hebben en jou kunnen helpen aan een veilige en betrouwbare verzekering, zonder te veel te betalen. Zo heb je wel een inkomen als je niet meer kan werken.